Over Van Mol

Historiek

Het begint allemaal met Victor Van Mol, verkoper van lijmen eind de jaren ’60. Victor toont zich een beslagen zakenman.

In 1972 volgt de echte start. Van Mol profileert zich sterk en bewijst zich in de markt. 3M, de uitvinder van de raamfolie, stelt groot vertrouwen in het vakmanschap en enthousiasme van Victor Van Mol. 3M besluit om met Van Mol in zee te gaan. Wij worden bevoorrecht partner van 3M. We zijn dat tot op vandaag – bijna 40 jaar later – nog altijd.

 

Tweede mijlpaal

Een tweede mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf is de toetreding van zoon Christophe in 1987. Het bedrijf kent nu een gestage groei. Verschillende teams trekken elke dag het land door. Ze voeren de grootste klussen uit, in heel diverse sectoren.

Ons bedrijf kent weinig verloop. Mensen die al 15 jaar bij ons werken zijn geen uitzondering.

 

Verantwoordelijk

We lopen nooit van de problemen weg en zoeken steeds de juiste oplossing. We nemen te allen tijde onze verantwoordelijkheid. Met mooie garantie op perfect werk.

 

Knowhow en ervaring

De medewerkers bouwden na al die jaren een enorme knowhow op. Ze verruimen nog elke dag hun immense ervaring. Ze krijgen ook intern een zeer sterke opleiding. En beroepsfierheid is hier nog altijd geen ijdel woord. Iedereen legt de lat hoog. Zo garanderen wij de klanten een onberispelijke kwaliteit.

 

Innovatie

We blijven ook voortdurend bij de pinken als het om ons vak gaat. We speuren permanent de markt af naar nieuwe producten of nieuwe technieken. Op die manier krijgen onze folies meer en meer toepassingen, ook waar u ze niet verwacht. Of wat dacht u van echte zelfklevende whiteboardfolie? Makkelijk aan te brengen op elke vlakke ondergrond. En nog zoveel meer…

Van Mol legt de lat hoog. Op die manier garanderen wij de klant een onberispelijke plaatsing van folies. Het aanbrengen van folies vergt veel concentratie en kunde. Echt ons ding.

Onze specialisaties:

Zonwerende folie binnen als buiten, veiligheidsfolies, zichtwerende folie, belettering,…