Historiek

Eerste mijlpaal

Het begint allemaal met Victor Van Mol, verkoper van lijmen eind de jaren ’60. Victor toont zich een uiterst bekwaam zakenman.

In 1972 volgt de echte start. Van Mol profileert zich sterk en bewijst zich in de markt. 3M, de uitvinder van de raamfolie, stelt groot vertrouwen in het vakmanschap en enthousiasme van Victor Van Mol en besluit om met Van Mol in zee te gaan. Wij worden bevoorrecht partner van 3M.
Later hebben we ons gamma uitgebreid met andere kwalitatieve folies.

Tweede mijlpaal

Een tweede mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf is de toetreding van zoon Christophe in 1987. Het bedrijf kent nu een gestage groei. Verschillende teams trekken elke dag het land door. Ze voeren de grootste klussen uit, in diverse sectoren.

Verantwoordelijk

We zoeken steeds de juiste oplossing voor elk probleem. We nemen ten allen tijde onze verantwoordelijkheid op. Met de garantie op perfect geleverd werk!

Knowhow en ervaring

Ondertussen bouwden we in al die tijd een enorme knowhow op. We verruimen nog elke dag onze ervaring, dit al meer dan 50 jaar! Zo garanderen wij onze klanten een onberispelijke kwaliteit.

Innovatie

We blijven voortdurend bij de pinken als het om ons vak gaat. We speuren permanent de markt af naar nieuwe producten of nieuwe technieken. Op die manier krijgen onze folies meer en meer toepassingen, ook waar u ze niet verwacht.

Van Mol legt de lat hoog. Zo garanderen wij de klant een onberispelijke plaatsing van folies. Het aanbrengen van folies vergt veel concentratie en kunde. Echt ons ding.

Onze specialisaties

Alle soorten folies zowel voor binnen als voor buiten, veiligheidsfolies, zichtwerende folies, zonwerende folies, belettering, decoratieve folie, …